onsdag 1 maj 2013

Marvel Heroes

Jag har spelat Marvel Heroes betan i helgen och tänkte skriva några korta ord om det. Det är ett vad jag brukar kalla för onödigt mmo, det hade gått lika bra att göra ett vanligt co-op spel. Istället valde dom att ta easy-money vägen och göra ett halvbra jobb.
Spelet är i princip Marvel Ultimate Alliance fast i en konstant multiplayer värld, och sen ska man göra uppdrag för avengers och SHIELD. Det är ganska kul spel dock, om än väldigt repetitivt, den fungerar när man sitter och kör fyra players på samma skärm via xbox men när man spelar med femtio främmande människor förlorar det charmen ganska snabbt. Grafiken är ok men känns direkt tagen från Ultimate Alliance vilket bara ökar känslan av att det är en get-rich-quick-scheme. Det är free to play men man måste betala pengar för att låsa upp karaktärer och outfits, vill du ha alla? Ja då får du betala 200 dollar.

Synd att leverera ett sådant mediokert spel när dom hade potential att göra ett jättebra, det är dock problemet med många spelföretag nu, dom gör alla spell mmo-ish fö att mjölka varenda krona ur spelarna. Det kan vara värt att testa för lite tidsfördriv, men ser inte att jag kommer sänka några större summor tid/pengar i det.



//D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar