onsdag 22 maj 2013

hasbro 16" Sentinel



Ännu ett ebay fynd som letat sig hem till mig. Den var oöppnad men billigare på grund av att kartongen hade fått skador under frakt.
Ända sedan Jag börjat läsa X-Men har Sentinellerna varit en symbol för mänsklighetens förtryck mot mutanterna. Dom är stora, farliga och skoningslösa maskiner, vilket är perfekt barnvänliga serier då dom kan dödas på massor av finurliga sätt, till skillnad från mänskliga fiender som dom bara kan slå medvetslösa.

Figuren är alltså 16" stor och medföljer gör en vanlig 3,75" Wolverine figur också. Sentinellen har ett elektroniskt ljudchip så om man trycker på knappen på hans bröstkorg så repeterar han olika citat från tv-serien. Figurerna är av högsta kvalitet verklugen, Sentinelen är stor, tung och robust men har ändå full artikulation. Färgerna är skarpa och följer förebilden exemplariskt, samma sak med skulpteringen. Wolverine är även den riktigt bra, jag har en likadan i ett annat pack och det känns som att den här har fått mer attention to details. Nog prat, här kommer lite bilder, håll till godo!













//D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar