torsdag 2 maj 2013

Star Wars figurer, Clone Troopers

Har fått hem 4 olika Clone Troopers från TCW serien. Dom är från samma serie som Jedi modellerna jag visade för några dagar sen. Kvalitén är mycket hög och dom är rika på detaljer och artikulation på överkroppen, benen är lite väl stela. Alla har lös tagbara hjälmar och vapen, den blåa modellen, Rex, har även en armor piece runt halsen som går att ta lös. 

Vapnen som följer med är även dom av bra kvalitet och fint gjutna, plasten är kanske lite i mjukaste laget, men det är väl för att barn inte ska peta ut ögonen, annat var det på min tid!! Den stora minigunliknande bössan är tyngre än gubben som håller i den vilket medför vissa balanseringsproblem. Rex kommer med 2 pistoler i hölster på höften som passar perfekt i hans händer.



Målningen på dom är också väldigt bra med klara vita färger och även viss patinering. Den gråa modellen, Blackout, är inte från samma gjutform som dom andra tre och är även stöpt i en grå plast, den har inte heller lika mycket rörlighet och hjälmen går inte att plocka lös.
Väldigt nöjd med köpet och kommer försöka få tag i flera olika trooper modeller i framtiden, så håll utkik.

//D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar