torsdag 25 april 2013

10 filmer att se fram emot om du gillar explosioner, svärd och krutrök Del1

Snart börjar dom på bio, sommarens Blockbusters på bio. Här kommer dom tio filmer jag ser mest fram emot, 5 idag, 5 imorgon.

1. Iron Man 3
Robert Downey Jr axlar igen rollen som Tony Stark, och som första filmen efter Avengers ligger det vissa förväntningar på att den ska sömlöst föra universumet vidare. Men med tanke på hur bra dom tidigare var så ser jag inte hur dom kan misslyckas.




2. Thor 2 -The Dark World
Uppföljaren på den mest underskattade Marvel filmen ger oss mer Asgaard, mer Chris Hemsworth och förhoppnings väldigt mycket mer Loke. Tom Hiddlestons gestaltning av Loke är mindblowingly bra, han imponerade i Thor och övertygade i Avengers.




3. The Wolverine
Japan + Wolverine = sant





4. Man of Steel
Jag har aldrig riktigt gillat stålmannen, såg inte direkt charmen med en man som är så på papperet oövervinnerlig, men ändå så lyckas allehanda filurer nästan besegra honom varje tidning. Men jag har på lite senare år ändå börjat uppskatta honom lite mer, han är ändå stereotyp-superhjälten. Sen att filmen ser riktigt riktigt bra ut gör ju ingenting.




5. Star Trek - Into Darkness
Vem blir inte taggad på att se USS Enterprise och Captain Kirk vid spakarna? Den första filmen imponerade väldigt mycket och tog det något stela Star Trek och gjorde det till en snabb och högoktanig actionfilm med Chris Pine och Zachary Quinto i huvudrollen, kasta nu in den gudomlige Benedict Cumberbatch som skurk och det är ett recept för succé.



Kom tillbaka imorgon för dom sista 5.

//D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar