söndag 21 juli 2013

SDCC 2013 update 1

Här kommer lite nyheter från San Diege Comic-Con. Tyvärr är det ganska begränsat med trailers då det är pressförbud på trailers och screenings tills konventet är över. När dom släpps så kommer dom åka upp här på bloggen illa kvikt.

Konceptart från Guardians of the Galaxy med uppdaterade karaktärsdesign.

Tom Hiddleston går in som Loki med full utstyrsel i Hall H och presenterar en trailer från Thor 2. Aldrig har någon varit så cool som han på Comic-Con.

Sen har vi ett kort på hela line-upen från X-Men Days of Future Past.

Och nu kör vi lite text. Joss Whedon dök upp på Avengers 2 panelen och bekräftade att nästa film kommer få undertexten Age of Ultron vilket är otroligt intressant då dom flesta hade trott att Thanos skulle vara badguyen i Avengers 2. Ultron är en robot som skapas av Hank Pym, Ant-Man, som sedan blir ond. Detta är också bra för vi kommer få en Ant-Man film.

Nästa nyhetsbit är att Zack Snyder kommer regissera en Batman/Superman film inspirerad av Frank Millers Dark Knight Returns. Det kommer alltså inte bli en filmversion av sagda serie men en film som kommer ta hjälp av DKR för att skriva en story. Vild gissning är ju att Batman kommer spöa skiten ur Stålmannen.
Här är konceptbilden dom visade på SDCC för filmens logga:

Ytterligare nyheter från DC är ryktet om att en The Flash och Justice League film är på gång till 2016 och 2017, ska bli kul att se hur DC tacklar det här. Både Batman och Stålmannen filmerna har varit mer baserade i verkligheten och mörkare än tex Marvels filmer som är mer som källmaterialet.

//D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar