måndag 24 juni 2013

Filmnyheter

Börjar med att be lite om ursäkt, har haft dödens förkylning under midsommar helgen så har inte hunnit göra nånting på bloggen. Förhoppningsvis har ni varit ute i stugor runt om i landet och inte surfat runt på bloggar.

Här kommer lite filmnyheter i varjefall. I slutet kommer jag lägga upp en liten spoiler för nya Star-Wars filmen så om ni inte vill veta något så kan ni skippa den delen.

Iron Man 3 Koncept Art

Amazing Spider-Man 2 bild som visar Andrew Garfield blickandes ut över New York.

Wolverine från Days of Future Past.

GIF på en Boba Fett byst.

Sedan har vi ett härligt rykte om att The Rock står som ett av namnen inför nya Terminator filmen som blir den 5:e i ordningen. Hoppas han kan få rollen då The Rock är en av mina absoluta favoritskådespelare. Såg fö. Journey 2 där han tar över huvudrollen efter Brendan Frasier och även där imponerade han, som i alla andra filmer han är med i.

Nästa nyhet är att Universal har plockat upp licensen för Locke and Key, en serie av Joe Hill och Gabriel Rodriguez som legat lite i hollywood limbo ett tag.

Sist ut är alltså den möjligen spoilertunga Star Wars nyheten så läs inte nedanför det här om ni inte vill veta något.


*** SPOILERS ***


Star Wars Episode VII kommer handla om Gungans och deras kamp mot imperiet. Nej jag skojar. Däremot har dom börjat med casting för filmen och det här är enligt en källa dom roller dom söker. Notera att ordningen dom kommer i har inget att göra med hur stor/viktig rollen är.

Late-teen female, independent, good sense of humour, fit.
Young twenty-something male, witty and smart, fit but not traditionally good looking.
A late twentysomething male, fit, handsome and confident.
Seventy-something male, with strong opinions and tough demeanour. Also doesn’ t need to be particularly fit.
A second young female, also late teens, tough, smart and fit.
Forty something male, fit, military type.
Thirtysomething male, intellectual. Apparently doesn’t need to be fit.
Det står inget om det är onda eller goda karaktärer men det låter helt klart som att dom försöker göra något nytt men ändå behålla kvar klassiska Star Wars stereotyper. Mer om detta när infon kryper fram

//D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar