lördag 10 augusti 2013

Äventyr Del 3

När dom landar på planeten Ryloth så går R4 ner och pratar lite med Twi'lek:en i fångenskap som berättar att hans namn är B'ura B'an är med i en motståndsrörelse på Ryloth mot dom hemska gangstrarna som tagit över gruvan utanför Nabat. Han blev tillfånga tagen av Bounty Hunter Trex när han och hans gäng blev överfallna utanför Nabat. Han är tacksam över att ha blivit räddad, men är fortfarande lite rädd då dom skrek en hel del åt honom först. När dom sedan går utanför skeppet bestämmer dom sig för att leta reda på trackern och hittar den och lyckas utan några större problem montera ned den och stänga av den. 
Vårt gäng tar på sig sin utrustning och ska bege sig ut till staden Nabat när dom ser en svartklädd humanoid prata med 3st Aqualisher som när dom ser spelarna genast drar vapen och springer mot dom.
En eldstrid utbryter, R4 puttar B'ura in bakom några lådor och hukar sig ner bakom en annan låda medans Enöga tar sin Blaster Carbine och skjuter en av aqualisherna rakt i huvudet. Ragnar springer in i skeppet igen och tar skydd vid lastrampen.
Aqualisherna skjuter mot våra hjältar men ingen av dom träffar något och R4 skjuter tillbaka och lyckas skjuta armen av en av dom som ramlar omkull. Medans han faller så trycker han av ett skott men träffar bara skeppets skrov. Enöga skjuter men missar den sista skurken som i ett raseriutbrott springer och hoppar mot R4 och slår honom rakt i huvudet så han måste ta några steg tillbaka, R4 sopar till den rasande slagskämpen i magen och Enöga tar chansen och skjuter ner honom.
Aqualishen som fick sin arm avskjuten ligger kvar på marken brevid lådan och klämmer av ett skott som visslar förbi R4 och Enöga vänder sig om och gör processen kort. Hjältarna dammar av sina kläder och går igenom kropparna men det finns inget av värde för dom att ta mer än några få Credits.

Här avslutade vi våran session då klockan var för mycket. Fortsätter gärna storyn om folk vill läsa mer.

Fortsättning följer?

//D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar